Η ιστορία δημιουργίας των ρομπότ Transformers ξεκίνησε στη Ρωσία πριν από μερικά χρόνια …

Ένα κορίτσι ζήτησε από τον πατέρα του για τα γενέθλιά της να τη χαρίσει – έναν Transformers! Δηλαδή,τον  χαριτωμένο Μπάμπλμπι από τη γνωστή ταινία «Transformers». Και σαν πραγματικός πατέρας – υποσχέθηκε ότι  θα εκπληρώσει την επιθυμία της.  Και έτσι, εμφανίστηκε αυτός ως Transformers και προκάλεσε σάλο! Στη συνέχεια, άρχισαν να εμφανίζονται παρόμοιοι Transformers σε όλες τις γωνιές της Ρωσίας.

Πώς οι Transformers βρέθηκαν στην Ελλάδα;

Η γυναίκα μου ένα βράδυ μου έδειξε ένα βίντεο από ένα πάρτι αστέρων της σόου- μπίζνες με Transformers. Σοκαρίστηκα από το πόσο ήταν ρεαλιστικοί και ποιοτικά κατασκευασμένοι. Καθώς περνούσε ο καιρός, η γυναίκα μου δεν άφηνε την σκέψη, γιατί στην Ελλάδα να μην υπάρχει κάτι παρόμοιο; Γι ‘αυτό και αποφασίσαμε να χαρίσουμε πρώτα απ’ όλα στα παιδιά μας -το καλύτερο σόου και την ευκαιρία να βυθιστούν σε μια απίστευτη ατμόσφαιρα.

Η στολές μας κατασκευάστηκαν κατά προσωπική παραγγελία. Βελτιωνόμαστε κάθε μέρα, έτσι ώστε οι πελάτες μας να παραμείνουν ικανοποιημένοι. Επειδή τα παιδιά μας αξίζουν το καλύτερο!

ourServices_121

Το σόου των Transformers, που δεν έχει ανάλογα στην Ευρώπη, θα εκπλήξει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς τηλεθεατές! Το σόου, που κατάκτησε την Ρωσία, τώρα έρχεται και στην Ελλάδα !

Απλά φανταστείτε τους ήρωες της διάσημης ταινίας «Transformers» να αναβιώνουν, με ύψος πάνω από 2 μέτρα, με φωτισμένα μάτια, το σώμα τους και τα όπλα τους. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, μιλάνε, επικοινωνούν, μετακινούνται, ακόμη και χορεύουν. Είναι τόσο ρεαλιστικοί, που ακόμα και οι ενήλικες αταλήγουν να αμφιβάλλουν αν μπροστά τους στέκονται πραγματικές αναβιωμένες-ζωντανές μηχανές!

Οι εμψυχωτές μας είναι έμπειροι επαγγελματίες στον τομέα τους. Μιλούν 3 γλώσσες: ελληνικά, ρωσικά και αγγλικά.

Είμαστε επίσης στην ευχάριστη θέση να σας δώσουμε μια παράσταση καπνού. Θάλασσα καπνού, οι τεράστιοι κύκλοι από τα κανόνια εξασφαλίζουν χαμόγελα ευτυχίας στα πρόσωπα των παιδιών και των ενηλίκων.

Οι Transformers θα αποτελούν ένα ξεχωριστά ενδιαφέρον συμπλήρωμα σε οποιοδήποτε promotion, πρεμιέρα ταινίας, εγκαίνια καταστήματος, νέες παρουσιάσεις προϊόντων και άλλες εκδηλώσεις. Κάθε γιορτή θα σας μένει αξέχαστη, χάρη στους ήρωες μας.

Για να παραγγείλετε το σόου και να βρείτε όλες τις αναλυτικές πληροφορίες στο τηλέφωνο: 694 345 2001