Γνωρίστε, οι Transformers μας!

Το σόου των Transformers, που δεν έχει ανάλογα στην Ευρώπη, θα εκπλήξει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς τηλεθεατές! Το σόου, που κατάκτησε την Ρωσία, τώρα έρχεται και στην Ελλάδα !

Απλά φανταστείτε τους ήρωες της διάσημης ταινίας «Transformers» να αναβιώνουν, με ύψος πάνω από 2 μέτρα, με φωτισμένα μάτια, το σώμα τους και τα όπλα τους. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, μιλάνε, επικοινωνούν, μετακινούνται, ακόμη και χορεύουν. Είναι τόσο ρεαλιστικοί, που ακόμα και οι ενήλικες αταλήγουν να αμφιβάλλουν αν μπροστά τους στέκονται πραγματικές αναβιωμένες-ζωντανές μηχανές!
Οι εμψυχωτές μας είναι έμπειροι επαγγελματίες στον τομέα τους. Μιλούν 3 γλώσσες: ελληνικά, ρωσικά και αγγλικά.
Είμαστε επίσης στην ευχάριστη θέση να σας δώσουμε μια παράσταση καπνού. Θάλασσα καπνού, οι τεράστιοι κύκλοι από τα κανόνια εξασφαλίζουν χαμόγελα ευτυχίας στα πρόσωπα των παιδιών και των ενηλίκων.

Οι Transformers θα αποτελούν ένα ξεχωριστά ενδιαφέρον συμπλήρωμα σε οποιοδήποτε promotion, πρεμιέρα ταινίας, εγκαίνια καταστήματος, νέες παρουσιάσεις προϊόντων και άλλες εκδηλώσεις. Κάθε γιορτή θα σας μένει αξέχαστη, χάρη στους ήρωες μας.

Έχουμε την δυνατότητα για παραγγελίες κι εκτός Θεσσαλονίκης. Απαραίτητη είναι η προκαταβολή.

Οι αμοιβές μας ξεκινούν από 100 €

Για παραγγελία της παράστασης και για να μάθετε όλες τις αναλυτικές πληροφορίες, παρακαλούμε καλέστε: (+30) 694 345 2001

Γνωρίστε, οι Transformers μας!

Οι Optimus Prime (Όπτιμους Πράιμ) και Bumblebee (Μπάμπλμπι) έρχονται σε παιδικά πάρτι, εργάζονται για εσάς σε εκδηλώσεις και promotion events, καλωσορίζουν τους επισκέπτες, ψυχαγωγούν σε παιδικές χαρές/παιδότοπους, επισκέπτονται εκθέσεις , συναυλίες, γάμους, θέατρα, με λίγα λόγια, μπορούν να έρθουν στη Γη, οπουδήποτε κι αν τους καλέσετε!

Optimus Prime

Ως εκπρόσωπος του παλαιότερου Transformers, κατέχει απέραντη σοφία και απίστευτα μεγάλη σωματική δύναμη, διατηρεί την ψυχραιμία του ακόμα και σε ακραίες καταστάσεις, και αυτό σε συνδυασμό με τις άριστες δεξιότητες πάλης τον καθιστά ανίκητο. Φυσικά, το «να είναι ανίκητος» δεν σημαίνει «ότι δεν είναι ευάλωτος».

Bumble Bee

Bumblebee (Μπάμπλμπι) – ένας από τους πιο «μικρόσωμους» Transformers, αλλά την έλλειψη της σωματικής δύναμης αντισταθμίζουν η ευφυΐα και η πονηριά. Ο κύριος ρόλος του είναι κατάσκοπος, χάρη στην ευελιξία και επιδεξιότητα του, μπορεί επίσης να χρησιμεύσει κι ως σαμποτέρ. Τα πλεονεκτήματα του περιλαμβάνουν: έντονη όραση, αποτελεσματική κατανάλωση ενέργειας και καυσίμου,την ικανότητα να μετακινείται μέσα και κάτω από το νερό με τη μορφή της ALT.

Οι κύριες κατεύθυνσεις της δουλειάς μας

Παιδικά πάρτι

Δίνουμε παραστάσεις σε παιδικά πάρτι. Οργανώνουμε σόου για γενέθλια, βαπτίσεις, Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Συνεργαζόμαστε με σχολεία, παιδικούς σταθμούς και καφετέριες/χώρους αναψυχής.

Νυχτερινά κέντρα και μπαρ

Το χορευτικό σόου των Transformers μας θα μείνει στην μνήμη για πολύ καιρό.

Γάμοι

Ένα μοναδικό πρόγραμμα-σόου για τους νεόνυμφους και τους καλεσμένους της βραδιάς!

Προσωπική φωτογράφηση

Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε απίστευτες φωτογραφικές λήψεις με τους ήρωες μας.

Promotion events

Οργανώνουμε κάθε είδους διαφημιστικές προωθήσεις.

Κάθε γιορτή

Δουλεύουμε με εμπορικά κέντρα, παιδικά καταστήματα, εκθεσιακούς χώρους αυτοκινήτων, κινηματογράφους.

Εγκαίνια καταστήματος

Οι Transformers θα σας βοηθήσουν μιλώντας σε όλη την πόλη για εσάς και θαα προσελκύσουν την προσοχή των μέσων ενημέρωσης!

Καλωσορίζουμε τους επισκέπτες

Καλωσορίζουμε τους επισκέπτες και οργανώνουμε θεματικά πάρτι. Συμμετέχουμε σε εκθέσεις, δημόσιες γιορτές και συναυλίες.

Γιατί οι άνθρωποι είναι ενθουσιασμένη καθώς το παρακολουθούν;

Τα αστέρια της ρωσικής σόου- μπίζνες καλούν στις γιορτές για τα παιδάκια τους τους Transformers. Απίστευτο και εγγυημένο αποτέλεσμα! Θα μείνουν κατάπληκτοι όχι μόνο τα παιδιά, αλλά και ενήλικοι.

Είμαστε σε κοινωνικά δίκτυα